У Хмельницькій області зустріч задля благодійної мети

У Хмельницькій області зустріч задля благодійної мети

11.12.15 10:48 0 563
9 грудня голова обласної державної адміністрації, голова обласної ради Михайло Загородний провів зустріч з головою громадської організації «Земляцтво «Хмельниччина» в Києві» Михайлом Каплуном і представником Всеукраїнського благодійного фонду «Святителя Миколая Чудотворця» Павліною Тодоровою.

Вказані громадські формування є добрими друзями Хмельницької області, адже вони неодноразово надавали благодійну допомогу тим, хто її найбільше потребує в нашому регіоні. Так, медичним закладам Хмельниччини та фізичним особам інвалідам було передано благодійну допомогу у вигляді 31 інвалідного візка. Підтримує фонд і наші молоді таланти. 8 травня 2015 року дитячий музичний колектив «Веселий настрій» та акордеоніст Дмитро Решетник стали учасниками фестивалю «Прем'єра пісні», що проводився в м. Буча Київської області.

У ході зустрічі обговорено низку питань, пов'язаних з подальшою діяльністю громадської організації та фонду. Сторони зустрічі одностайно виявили бажання тісно співпрацювати й надалі задля підтримки тих, хто потребує особливої уваги та допомоги.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Биконя: низький ...
Наступна новина: В Луцьку визначено ...

КОМЕНТАРІ