На Хмельниччині рятувальники навчали дітей правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчали дітей правилам пожежної безпеки

11.12.15 14:43 0 578
10 грудня хмельницькі рятувальники завітали до Центру національного виховання учнівської молоді. У рамках заходу у навчальному закладі, вихователі та рятувальники організували цікаву інформаційно-роз'яснювальну програму для дітлахів.

Насамперед, рятувальники розповіли вихованцям навчального закладу про правила безпеки в побуті, основні причини виникнення пожеж. Хлопчики і дівчатка з радістю відповідали на питання за яким номером потрібно викликати пожежно-рятувальну службу та поділилися своїми думками стосовно того, коли вогонь може бути другом, а коли – ворогом. Також діти отримали листівки-пам’ятки із основними правилами пожежної безпеки, щоб цю інформацію вони могли зберегти у себе в щоденниках.

Після завершення лекції, учні здійснили евакуацію з навчального закладу на вулицю, де їх вже чекали професійні вогнеборці та пожежний автомобіль. Допитливій малечі працівники ДСНС представили та показали роботу аварійно-рятувального інструменту, розповіли про пожежне спорядження та оснащення вогнеборців, яке використовується під час ліквідації реальних надзвичайних подій.

Школярі засвоїли багато корисної інформації. Всі отримали вдосталь позитивних емоцій, а найголовніше це те, що діти усвідомили, що саме від їхніх знань, навичок та умінь залежить життя і здоров’я не тільки їх самих, а й усіх оточуючих.

Хмельницький міськрайонний відділ

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ