На Хмельниччині правоохоронці запобігли незаконному виділенню коштів з держбюджету на відшкодування ПДВ

На Хмельниччині правоохоронці запобігли незаконному виділенню коштів з держбюджету на відшкодування ПДВ

11.12.15 13:15 0 538
Одне з підприємств Хмельниччини шляхом підроблення податкової звітності намагалося отримати 177 тисяч гривень відшкодування ПДВ з держбюджету.

Працівниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області спільно із співробітниками фіскальної служби задокументовано факт незаконного заявлення про відшкодування ПДВ службовими особами одного з приватних акціонерних товариств області.

Правоохоронці встановили, що службові особи підприємства шляхом підроблення податкової звітності впродовж поточного року сформували податковий кредит в сумі 177 тисяч гривень від операцій з рекламних послуг, які нібито надавались іншим товариством, проте під час проведення зустрічних перевірок виконання даних робіт не підтвердилось.

Таким чином працівники Управління захисту економіки Національної поліції в Хмельницькій області не допустили незаконного виділення коштів з державного бюджету на вищевказану суму.

За вказаним фактом слідчим підрозділом Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Сектор комунікації за інформацією

Управління захисту економіки в Хмельницькій області

ДЗЕ Національної поліції України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ