В Чернівецькій області винуватця трагічної дорожньо-транспортної пригоди встановлено (+фото)

В Чернівецькій області винуватця трагічної дорожньо-транспортної пригоди встановлено (+фото)

11.12.15 14:05 0 575
Подія трапилась на Новоселиччині.

У вівторок, 8 грудня, мешканець села Рідківці зателефонував до поліції та повідомив, що на дорозі «чоловіка збила машина».

Слідчо-оперативна група правоохоронців негайно відреагувала на виклик.

На місці аварії було знайдено пластмасові уламки від бампера автомобіля, що зник у невідомому напрямку.

Поки 50-літній громадянин, житель цього села, з черепно-мозговою травмою і відкритим переломом ноги перебував у реанімаційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці, оперативники, працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Чернівецькій області докладали зусиль, аби «по гарячих слідах» встановити особу і місце знаходження водія.

На жаль,в присутності лікарів,потерпілий помер.

Наступного дня винуватця трагічної події було знайдено.



З’ясувалось, що до наїзду на пішохода причетний 20-літній мешканець села Колінківці Хотинського району, який керував автомобілем «Мерседес-Бенц». Юнаку доведеться відповідати за скоєне перед законом.

Як інформує Сектор комунікації Головного управління Національної поліціївЧернівецькій області, слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортний засіб правоохоронці помістили на штраф майданчик. У рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.

Прес-служба відділу безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності Національної поліції в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ