Луцьк: «Спорт для всіх» завітав з «Веселими стартами» в НВК ЗОШ-інтернат

Луцьк: «Спорт для всіх» завітав з «Веселими стартами» в НВК ЗОШ-інтернат

11.12.15 09:17 0 635
З нагоди Дня Святого Миколая міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з НВК «Загальноосвітня школа-інтернат - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» в спортивному залі цього навчального закладу організували і провели спортивне свято для учнів 5–8 класів. Змагання відбувалися в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Привітати учасників свята прийшли заступник міського голови Юрій Моклиця, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, Заслужений вчитель України Юрій Волинець, головний спеціаліст управління освіти Олександр Гурний та директор НВК «Загальноосвітня школа-інтернат – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» Анатолій Дудич.

Вони привітали дітей з прийдешнім Днем Святого Миколая Чудотворця. Побажали вдалих стартів, активно займатися фізичною культурою та спортом, бути здоровими, сильними.

В спортивних естафетах, які підготували організатори, школярі проявили старання у боротьбі, колективізм та волю до перемоги. Вони долали перешкоди, намагалися якнайшвидше перенести мішок Святого Миколая з подарунками. Від виконання веселих естафет учасники, вболівальники та гості отримали багато позитивних емоцій. В спортивному залі лунали сміх, вигуки на підтримку команд.

Програма змагань, окрім естафет, включала показові виступи. Учні школи-інтернату та вболівальники мали можливість подивитись виступи своїх товаришів. Валентин Дзісь із 9-А класу подарував усім присутнім пісенне вітання. Павло Сохацький із 6 класу розповів веселу гумореску. Також свої вміння продемонстрували вихованці осередку козацького бойового мистецтва «Спас» під керівництвом тренера Сергія Гаврилюка. На завершення свята учениця 6 класу НВК № 10 Христина Вознюк виконала композицію з художньої гімнастики.

За підсумками всіх естафет перемогу святкувала команда 6 класу. Другими були юні спортсмени з 7 класу. Третіми - учні 5 класу.

По закінченні всі учасники святкового дійства були нагороджені дипломи від міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», та отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Міський центр висловлює слова вдячності дирекції та вчителям фізичного виховання загальноосвітньої школи-інтернату за співпрацю, адміністрації мережі супермаркетів «Вопак» гуртівні ПАККО - за надані солодкі подарунки та всім, всім, хто брав участь у спортивному святі.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ