Луцьк разом з Асоціацією міст України продовжуватиме роботу,спрямовану на реформування місцевого самоврядування

Луцьк разом з Асоціацією міст України продовжуватиме роботу,спрямовану на реформування місцевого самоврядування

11.12.15 11:03 0 570
Такі переконання висловив виконавчий директор АМУ Мирослав Пітцик у вітальному листі на адресу міського голови Миколи Романюка з нагоди обрання його на посаду.

Виконавчий директор АМУ вважає, що отримати довіру громади повторно — це висока честь, адже міський голова відповідальний за її економічний, соціальний та культурний розвиток.

“Асоціація міст України, яка представляє інтереси 559 територіальних громад, вже 23 роки є надійним партнером і захисником інтересів місцевого самоврядування, поборником ідеї децентралізації і впровадження європейських принципів місцевого управління.

Дозвольте висловити переконання, що Луцьк під Вашим керівництвом і надалі залишатиметься активним членом АМУ, а наша спільна робота, спрямована на реформування місцевого самоврядування, зміцнення його фінансової основи, впровадження сучасних методів економічного та муніципального управління, сприятиме перетворенню України у державу сильних та спроможних громад”, - написав виконавчий директор АМУ Мирослав Пітцик.

Він побажав міському голові Миколі Романюку успіхів, розуміння та підтримки з боку громади, невичерпної енергії і творчої наснаги, здоров'я, щастя, родинного благополуччя.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Матерів Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ