Луцьк: члени депутатської комісії розглянули питання про готовність комунальних підприємств міста до зими

Луцьк: члени депутатської комісії розглянули питання про готовність комунальних підприємств міста до зими

11.12.15 14:20 0 704
На засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження депутати Андрій Козюра, Петро Бойко, Сергій Балицький, Костянтин Петрочук, Віктор Ящук заслухали та взяли до відома інформацію про готовність комунальних підприємств міста до зими.

Доповідачі зазначали, що відповідно до розпорядження міського голови від 24.11.2015 № 462 «Про забезпечення утримання вулиць міста в зимовий період 2015-2016 років», з метою забезпечення належного стану міської території в зимовий період 2015-2016 років, утримання території міста проводиться наступною технікою: ЛСКАП „Луцькспецкомунтранс” – 6 автомобілів посипально-відвалочних на базі МАЗ, 3 – погружчика, 1 – підмітальна щітка з відвалом на базі автомобіля ЗІЛ-130, 5 – самоскидів, 1 – грейдер, 1 – трактор МТЗ-80 з відвалом. Заготовлено – 6000 т протиожеледних матеріалів, а саме: 3011 т піщано-соляної суміші, та 2989 т щебенево-соляної. Відповідно до наказу департаменту житлово-комунального господарства від 16.11.15р. №2/39 забезпечено піщано-соляною та щебенево-соляною сумішшю підприємства, що здійснюють посипку тротуарів міста, а саме: ЖКП № 2 – 40 т; ЖКП № 3 – 50 т; ЖКП № 7 – 50 т; ЖКП № 11 – 50 т; Товариство «М.Ж.К.» - 50 т; ТзОВ «Теркомуналсервіс» - 50 т.

При настанні несприятливих погодніх умов передбачено цілодобове чергування спецтехніки на базі ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Для розчищення снігових заметів додатково укладено угоди з підприємствами, які мають грейдерну техніку, при необхідності буде залучатись техніка підприємств: ДПМК, ТзОВ «Унідор», «Луцькспецбуд», ПП „Сметана”, ПП «Кочулап», МП «Шлях».

Для утримання тротуарів та дворових територій в зимовий період житлово-комунальними підприємствами міста передбачено використання наступної техніки:

ЖКП № 2 – тротуарно-прибиральна техніка з навісним обладнанням – один трактор Т-25 та один Т-30, виставлено 16 ящиків з щебенево-соляною сумішшю.

ЖКП № 3 – тротуарно-прибиральна техніка з навісним обладнанням – два трактори Т-30 та один погружчик на базі ЮМЗ, виставлено 27 ящиків з щебенево-соляною сумішшю.

ЖКП № 7 – тротуарно-прибиральна техніка з навісним обладнанням – один трактор Т-25 та два Т-30, виставлено 35 ящиків з щебенево-соляною сумішшю.

ЖКП № 11 – тротуарно-прибиральна техніка з навісним обладнанням – один трактор Т-25 та один Т-30, виставлено 24 ящики з щебенево-соляною сумішшю.

Товариство „М.Ж.К.” – тротуарно-прибиральна техніка з навісним обладнанням – один трактор ЛЖТ-1850 та один на базі трактора ЮМЗ-6, виставлено 22 ящиків з щебенево-соляною сумішшю.

ЛСКАП „Луцькспецкомунтранс” – виставлено 22 ящики з щебенево-соляною сумішшю.

Підприємством „Теркомуналсервіс” – виставлено 90 ящиків з щебенево-соляною сумішшю.

Члени комісії також прийняли рішення про проведення перерахунків для мешканців міста з оплати за централізоване опалення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ