У Волинській області школярі відвідали з екскурсією пожежно-рятувальний підрозділ

У Волинській області школярі відвідали з екскурсією пожежно-рятувальний підрозділ

11.12.15 13:04 0 597
10 грудня до 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі прибули з екскурсією учні та педагоги загальноосвітньої школи села Шельвів Локачинського району.

Співробітники ДСНС розповіли дітям про особливості професії пожежного-рятувальника, ілюструючи спектр завдань та обов'язків на прикладах надзвичайних подій, що трапилися на території району.

Увагу школярів рятувальники акцентували на питання пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в зимовий період. Діти довідались, як правильно поводитися під час прогулянки на вулиці чи перебуваючи вдома, як запобігти пожежі у побуті та під час святкування новорічних ранків. Крім того, працівники Служби “101” вручили школярам та педагогам листівки з правил безпеки, щоб корисну інформацію можна було ще раз переглянути на дозвіллі чи під час навчально-виховного процесу.

Завершилася екскурсія видовищним дійством — школярі спостерігали за ліквідацією умовної пожежі, а потім і самі спробували подати воду на гасіння імітованого вогню. Крім того, діти охоче приміряли одяг та спорядження працівників Служби порятунку.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпатські поліцейські ...

КОМЕНТАРІ