У Волинській області рятувальники навчали мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки

У Волинській області рятувальники навчали мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки

11.12.15 10:36 0 552
10 грудня працівники Старовижівського районного сектора Управління ДСНС України у Волинській області спільно з вільним від чергуванням особовим складом 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини навчали громадян правил пожежної безпеки у побуті. До профілактичної роботи, що відбулося на території села Нова Вижва Старовижівського району Волинської області, долучилися працівники соціальних служб.

Відвідуючи громадян за місцем проживання, рятувальники інформували про зростання кількості пожеж у житловому секторі, пов'язаних з осінньо-зимовим пожежонебезпечним періодом. Відтак закликали бути обережними з вогнем та детально роз'яснили основні вимоги пожежної безпеки.

Під час відпрацювання йшлося про обережність при користуванні обігрівачами, газовим і електричним обладнанням та устаткуванням. Співробітники ДСНС наголошували на необхідності пильнувати за справністю таких приладів та своєчасно усувати найменші неполадки, щоб не спровокувати виникнення пожежі.

Традиційно представників рейдової групи приділили посилену увагу родинам, де є маленькі діти, одиноким особам, людям літнього віку та соціально неблагополучній категорії громадян.

Під час відпрацювання учасники рейдової групи поширили серед мешканців сільської місцевості друковані матеріали протипожежного характеру.

УДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ