Івано-Франківщина: управління ДСНС в області готове виконувати поставлені завдання щодо реагування на надзвичайні ситуації

Івано-Франківщина: управління ДСНС в області готове виконувати поставлені завдання щодо реагування на надзвичайні ситуації

11.12.15 13:21 0 570
На виконання наказу ДСНС України «Про підготовку до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2015/2016 року» та з метою готовності територіальних підрозділів Управління ДСНС в області до реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з різким зниженням температури та снігопадами розроблено план заходів.

Здійснено перевірки підрозділів щодо готовності інженерної, та спеціальної техніки, автомобілів підвищеної прохідності для використання як тягачів, пересувних електростанцій, пунктів обігріву та життєзабезпечення.

Крім того, впродовж листопада 2015 року в кожному районі області проведено тренування органів управління і служб цивільного захисту районної (міської) ланки з питань організації управління при виникненні надзвичайних ситуацій і подій.

Управління ДСНС в області готове в повному обсязі виконувати поставлені завдання щодо реагування на надзвичайні ситуації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Експертні ради у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ