На Вінничині відбулася підсумкова колегія обласної державної адміністрації (+фото)

На Вінничині відбулася підсумкова колегія обласної державної адміністрації (+фото)

12.12.15 16:08 0 567
10 грудня, під головуванням керівника ОДА Валерія Коровія відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації, присвячене підсумкам діяльності у році поточному та визначенню пріоритетів на 2016 рік.

У засіданні взяли участь очільники райдержадміністрацій та районних рад, міські голови міст обласного значення, позаштатні радники голови ОДА, керівники силових структур, департаментів та управлінь регіону, голови постійних комісій обласної Ради. До роботи колегії долучились також голова обласної Ради Анатолій Олійник та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Свою роботу зібрання розпочало із приємної події: за дорученням Президента України керівники області та міста вручили 23 представникам Вінниччини державні нагороди.

Затим на розгляд учасників засідання були представлені проект Програми соціально-економічного розвитку області на 2016 рік та проект обласного Бюджету на 2016 рік, розроблені структурними підрозділами облдержадміністрації: Департаментом регіонального економічного розвитку та Департаментом фінансів відповідно.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ