У Вінниці поліцейські провели профілактичні заходи з попередження насильства в сім'ї

У Вінниці поліцейські провели профілактичні заходи з попередження насильства в сім'ї

12.12.15 10:16 0 536
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», приуроченій до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства стосовно жінок, яка тривала з 25 листопада по 10 грудня вінницькі правоохоронці з профілактичною метою перевірили за місцем проживання понад 400 осіб, які перебувають на обліку в поліції за вчинення насильства в сім'ї.

20 особам винесено офіційні попередження про неприпустимість вчинення таких правопорушень, 5 осіб направлено для проходження корекційних програм, які формують в особи ненасильницьку модель поведінки в сім'ї.

Впродовж акції, аби привернути увагу громадськості до проблеми подолання насильства в сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків в навчальних закладах та трудових колективах поліцейські спільно з представниками Департаменту праці і соцзахисту населення провели бесіди.

За інформацією Вінницького відділу поліції, на обліку поліції перебуває 602 особи, які вчинили насильство відносно рідних людей, а такі сім'ї перебувають на постійному контролі. У разі необхідності працівники поліції спільно з представниками Департаменту праці і соцзахисту населення Вінницької міськради надають їм соціально-правову та психологічну допомогу.

Відділ комунікації ГУ Нацполіції

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: 10 ...

КОМЕНТАРІ