Вінничина: в обласній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва презентували книгу «Поетична топоніміка» (+фото)

Вінничина: в обласній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва презентували книгу «Поетична топоніміка» (+фото)

12.12.15 15:39 0 660
Презентація відбулася вчора, 10 грудня, у читальному залі ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва.

До збірника «Поетична топоніміка» увійшли художні твори про села, селища і міста України. У власних художніх творах і краєзнавчих доповненнях творчі люди розкривають сторінки історії українських населених пунктів.

Видання багате фактичним матеріалом, цікавими гіпотезами, насичене власними враженнями авторів. Охоплено різні сфери життя населених пунктів минувшини з погляду історії, літератури, географії, ономастики, фольклору. Книга стане у нагоді шанувальникам історії, учителям і школярам, студентам і працівникам культури, журналістам та дослідникам і всім, хто цікавиться історією рідного краю й України.

Захід, який вела редактор-упорядник видання, письменниця Галина Рибачук-Прач відбувся за підтримки благодійного фонду «Вітрила надії» та народної самооборони Вінницької області.

В обговоренні взяли участь Директор Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, заслужений працівник культури України Наталія Морозова, волонтер, представник народної самооборони Вінницької області Валентина Погребняк, подільська письменниця, просвітянка Любов Сердунич, заступник головного редактора часопису «Вінницький край», член НСПУ, заслужений працівник культури України поетеса Валентина Сторожук та інші.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Мостиському ...
Наступна новина: м. Нововолинськ: ...

КОМЕНТАРІ