В Житомирській області вогнеборці ліквідували пожежу в приватному житловому будинку

В Житомирській області вогнеборці ліквідували пожежу в приватному житловому будинку

12.12.15 13:26 0 523
11 грудня о 09:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, розмірами 20х15, що в Житомирі. Випадковий очевидець проїжджав вулицею та побачив, що горить частина даху будинку. Чоловік сповістив рятувальників та пішов з’ясовувати чи є в оселі господарі. Вивівши на подвір’я господиню та її доньку, почав гасити полум’я вогнегасником. Проте самотужки ліквідувати загоряння йому не вдалося.

Вже через 8 хвилин за вказаною адресою прибули 2 відділення вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що горить дах будинку та з горища йде густий дим. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до ліквідації надзвичайної події ще 2 відділення вогнеборців із частини спеціальної техніки АРЗ СП для забезпечення процесу гасіння необхідною кількістю води. Також на місце події працювали фахівці оперативно-координаційного центру.

Силами вогнеборців не допущено перекидання полум’я на два інші житлові будинки, що розташовані поруч. Пожежу ліквідовано о 10:45. Внаслідок загоряння вогнем знищено 120 кв. м покрівлі дому та окремі речі домашнього вжитку. Загиблих та травмованих не виявлено. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ