В Житомирській області рятувальники ДСНС розвантажили гуманітарну допомогу для жителів Сходу та внутрішньо переміщених осіб

В Житомирській області рятувальники ДСНС розвантажили гуманітарну допомогу для жителів Сходу та внутрішньо переміщених осіб

12.12.15 18:28 0 559
Рятувальники ДСНС України продовжують допомагати внутрішньо переміщеним особам та жителям Сходу країни у вирішенні соціально-побутових проблем. Крім надання інформаційної, психологічної підтримки, забезпечення переміщення осіб з районів проведення антитерористичної операції, працівники Служби порятунку постійно здійснюють розвантаження гуманітарної допомоги, що надходить до населених пунктів Донецької та Луганської областей, а також інших регіонів країни.

Впродовж 9-10 грудня рятувальники Донецького гарнізону провели розвантаженнягуманітарної допомоги від благодійних організацій для жителів області. 9 грудня рятувальники міста Дзержинськ розвантажили гуманітарну допомогу від благодійної організації «Людина в біді». Гуманітарна допомога складалася з 41 ємності для води (2 одиниці на 200 л, 15 одиниць на 500 л, 24 одиниці на 1000 л).

10 грудня рятувальники міста Красний Лиман провели розвантаження гуманітарної допомоги (дитячий зимовий одяг для дітей віком до 1 року - 120 одиниць, від 1-2 років – 20 одиниць, від 2-3 років – 20 одиниць, зимові ковдри – 300 шт.) для подальшого розповсюдження серед родин із дітьми до 6 років. Гуманітарна допомога надійшла до міста від Всеукраїнської благодійної організації «Благополучие детей» (м. Київ).

Крім того, 10 грудня рятувальники Івано-Франківщини розвантажили гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб від обласної організації Товариства Червоного Хреста України. 200 мішків з теплим одягом передано до районних координаційних штабів Івано-Франківщини по роботі з вимушеними переселенцями, які розповсюдять допомогу серед переселенців.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині бійці ДСНС ...
Наступна новина: На Вінниччині уперше ...

КОМЕНТАРІ