В Житомирській області двох підозрюваних,які промишляли крадіжками в Ємільчинському районі,взято під варту

В Житомирській області двох підозрюваних,які промишляли крадіжками в Ємільчинському районі,взято під варту

12.12.15 16:35 0 555
Раніше судимі брати із с. Підлубів викриті у вчиненні крадіжок з помешкання односельчанина і затримані поліцією. У рамках кримінального провадження підозрювані перевіряються на причетність до вчинення принаймні ще двох аналогічних злочинів.

Про крадіжку грошових заощаджень з власного домоволодіння до Ємільчинського відділення поліції повідомив житель с. Підлубів. Заявник розповів, що злодії потрапили до оселі, коли господаря не було вдома. За кілька днів чоловік знову звернувся до поліції й повідомив про повторне проникнення до його оселі та викрадення продуктів харчування.

У спілкуванні з правоохоронцями заявник поділився власними здогадками щодо осіб можливих зловмисників. Провівши необхідні заходи, поліцейські встановили, що до крадіжок можуть бути причетні жителі цього ж села.

Двоє братів, 22-х та 24-х років, раніше притягувалися до кримінальної відповідальності й відбували покарання. З місць позбавлення волі обидва повернулися кілька місяців тому.

4 грудня під час затримання підозрювані намагалися втекти із села до лісу. Проте були затримані поліцейськими. 7 грудня судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, у рамках якого правоохоронці встановлюють їх причетність до низки аналогічних злодіянь у селі та інших населених пунктах району.

За чинним законодавством, молодикам може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ