Житомирщина: на Звягельщині поліцейські затримали грабіжника

Житомирщина: на Звягельщині поліцейські затримали грабіжника

12.12.15 08:06 0 539
9 грудня правоохоронці знайшли та затримали у райцентрі 34-річного місцевого жителя, який обґрунтовано підозрюється у пограбуванні жінки, що сталося 4 грудня. Триває з'ясування всіх обставин.

На спецлінію «102» Новоград-Волинського відділу поліції надійшло звернення від 35-річної місцевої жительки про пограбування. Прибулим на місце події інспекторам жінка розповіла, що близько 18.00 поблизу лікарні до неї підбіг невідомий та, погрожуючи фізичною розправою, витяг з кишені куртки гаманець, в якому знаходилось близько 600 гривень.

Потерпіла описала поліцейським грабіжника. Його особу вдалося встановити у результаті подальших слідчо-розшукових заходів. Однак чоловік, намагаючись уникнути відповідальності, майже тиждень не з'являвся за місцем проживання, переховуючись у знайомих. Коли їх адресу було встановлено, підозрюваного затримали.

У відділі поліції чоловік розповів, що гаманець потерпілої викинув у чагарник, а за чужі гроші влаштував застілля. Пояснюючи свої дії, зізнався, що раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабунки.

- Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловік вкотре може потрапити за грати терміном до 6 років, - прокоментував начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині у Липовецькому ...

КОМЕНТАРІ