В Івано-Франківській області вогнеборці ліквідували 10 пожеж за добу

В Івано-Франківській області вогнеборці ліквідували 10 пожеж за добу

12.12.15 16:06 0 577
10 грудня о 09:10 в місті Івано-Франківськ по вулиці Грушевського горіли відходи деревини на території ТзОВ «Водолій-1». Попередня причина виникнення пожежі – спалювання сміття працівником фірми.

О 13:48 в місті Калуш по вулиці Дзвонарській сталася пожежа дерев’яного ящика на сходовій площадці на 7-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок пожежі знищено дерев’яний ящик та пошкоджено вхідні двері ліфта. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 16:23 рятувальники мчали на гасіння пожежі в селі Саджавка Надвірнянського району, де горів житловий будинок. Вогнем знищено 4 м.кв. вагонки та пошкоджено стіни коридору, вікно і двері. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони господаря.

Вже о 17:13 вогнеборці ліквідовували пожежу господарської будівлі в селі Княже Снятинського району. Внаслідок пожежі пошкоджено перекриття, крівля на площі 60 м.кв. На місці пожежі врятовано господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Майже одночасно, о 17:17 виникла пожежа котельні житлового будинку в селі Камінна Надвірнянського району. Вогнем пошкоджено стелю котельні. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в приміщенні котельні.

О 18:05 в місті Надвірна загорілася газова труба на вводі в житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони невстановленої особи.

Наступний виклик пролунав до тлумацьких рятувальників о 18:31 в селі Гостів, де горіла літня кухня. Внаслідок пожежі пошкоджено перекриття та покрівлю на площі 9 м.кв. та речі домашнього вжитку. На місці пожежі врятовано літню кухню та два поруч розташовані житлові будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 19:46 в місті Івано-Франківськ по вулиці Павлика зайнявся високовольтний кабель всередині електропідстанції. На місці пожежі врятовано електропідстанцію. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання в електропідстанції.

Того ж вечора, о 23:13 вогнеборці обласного центру виїжджали на гасіння пожежі на горищі 3-х поверхового житлового будинку по вулиці Привокзальній. Внаслідок пожежі пошкоджено перекриття на площі 2 м.кв. На місці пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

З початку року на Івано-Франківщині виникло 2769 пожеж, у вогні загинули 49 осіб, з них – двоє дітей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ