В Івано-Франківській області рятувальники навчали безпеки життєдіяльності юних мешканців Коломийщини

В Івано-Франківській області рятувальники навчали безпеки життєдіяльності юних мешканців Коломийщини

12.12.15 09:51 0 560
Правила безпеки життєдіяльності варто знати всім, а підростаючому поколінню - тим паче. Уміння адекватно та грамотно діяти у небезпечній ситуації потрібне маленьким громадянам і на вулиці, і вдома, і на природі. Особливо актуальною ця проблема стає зараз, напередодні зимових канікул. Тож не випадково рятувальники відвідують учнів, розповідають дітям про реальні випадки, коли халатність чи банальна необережність людей мали трагічні наслідки, ознайомлюють їх із трудовими буднями своєї нелегкої, але почесної служби, ще раз закріплюють вивчені на уроках правила безпеки життєдіяльності.

9 грудня 2015 року в одному із навчальних закладів Коломийського району рятувальниками був проведений урок безпеки життєдіяльності. Під час цього заходу учням розповіли, як правильно себе поводити при виникненні надзвичайних ситуацій, як уникнути пожеж під час святкування Новорічних та Різдвяних свят. Наводилися конкретні факти виникнення даних пожеж на території міста та району. Діти зацікавлено слухали, відповідали на поставлені запитання. Для кращого засвоєння інформації працівники ДСНС вручили листівки та пам’ятки застережного характеру.

Дізналися гімназисти й про те, як правильно поводити себе, коли раптом натрапиш на невідомий небезпечний металевий предмет.

«Користь від таких зустрічей дітей із професійними рятувальниками переоцінити важко», - стверджують педагоги. Адже серед усіх знань найважливіші саме ті, котрі допомагають молодому поколінню зберегти своє життя та здоров’я.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На виставці творів юних ...

КОМЕНТАРІ