Прокурор Рівненської області Анатолій Ковальчук здійснив виїзний прийом громадян у Радивилівському районі

Прокурор Рівненської області Анатолій Ковальчук здійснив виїзний прийом громадян у Радивилівському районі

12.12.15 14:03 0 569
Прокурор Рівненської області Анатолій Ковальчук провів особистий прийом громадян за місцем їх проживання. Зустріч відбулася 10.12.2015 у прокуратурі Радивилівського району.

Анатолій Ковальчук прийняв 11 місцевих жителів, які звернулися до нього за допомогою.

У зверненнях порушувалися питання реалізації прав громадян у сфері земельних правовідносин, підприємницької діяльності, багато питань стосувалися стану досудового розслідування у кримінальних провадженнях, яке здійснюють органи поліції, в тому числі за фактом вчинення дорожньо-транспортних пригод.

Прокурор області прийняв усі звернення з особистого прийому. Первинні звернення до органів прокуратури Анатолій Ковальчук доручив вирішити працівникам місцевої прокуратури у встановлений законом термін. Частину звернень за дорученням керівника розглядатимуть в апараті прокуратури області. За кожним із них буде проведено перевірку та, за наявності підстав, вжито заходів реагування. На низку запитань прокурор області надав правові роз'яснення.

Така форма роботи, як здійснення особистого прийому громадян за місцем їх проживання, ефективна і для мешканців Рівненщини, і для керівництва прокуратури області, оскільки дає можливість на місці ознайомитись з проблемами, що турбують людей, посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні, надати заявникам необхідний правовий захист.

Зазначимо, що у зв'язку з віддаленістю окремих населених пунктів від обласного центру та неспроможністю людей через матеріальний чи фізичний стан звернутися за захистом своїх прав прокурор Рівненської області та його заступники регулярно проводять прийом за місцем проживання заявників.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ