На Хмельниччині рятувальники тренувалися ліквідовувати пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей

На Хмельниччині рятувальники тренувалися ліквідовувати пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей

12.12.15 11:26 0 588
10 грудня у м. Нетішин відбулося комплексне тактико-спеціальне навчання підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій 3-го Державного пожежно-рятувального загону щодо ліквідації умовної пожежі в приміщенні управління державного казначейства, що знаходиться на другому поверсі торгового центру міста.

Метою навчання, насамперед, є відпрацювання взаємодії оперативних служб м. Нетішин, персоналу торгового центру, оперативно-рятувальних підрозділів ДСНС міста під час ліквідації умовної пожежі.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки в приміщенні управління державного казначейства виникла пожежа, яка поширилась на площі 60 кв. м.

На час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з’ясувалось, що 2-й поверх був сильно задимлений, пожежа поширюється на всю площу, створюючи загрозу для суміжних приміщень. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій м. Нетішин, у складі 3-х ланок газодимозахисної служби оперативно ліквідували умовну пожежу. Також, було здійснено евакуацію людей та пошук потерпілих у задимлених приміщеннях.

Всього до навчань було залучено 20 рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, 5 одиниць пожежної та спеціальної техніки, а також служби взаємодії міста.

Під час навчань пожежно-рятувальні підрозділи та служби взаємодії довели свою готовність до дій за призначенням у разі загрози та виникнення пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей.

3 ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ