У Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області відбувся круглий стіл

У Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області відбувся круглий стіл

12.12.15 16:02 0 549
Днями у Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області відбувся круглий стіл на тему: «Питання реалізації положень законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

У вказаному заході, під головуванням в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуарда Кольцова, взяли участь керівний склад Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, представники Тернопільської філії ДП «Національні інформаційні системи» та нотаріальної спільноти Тернопільської області.

Присутні розглянули питання реалізації положень законів України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень». Обговорили також процедуру підключення нотаріусів Тернопільської області до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Окрім цього, прозвучали актуальні питання реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Даний захід відбувся у рамках проведення Всеукраїнського тижня права.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ