В Луцьку міський голова Микола Романюк ознайомився з ходом ремонтних робіт на прибудинкових територіях

В Луцьку міський голова Микола Романюк ознайомився з ходом ремонтних робіт на прибудинкових територіях

12.12.15 08:54 0 643
Початок зими видався погожим, на вулиці плюсова температура. Тож допоки погодні умови дозволяють, в місті тривають ремонтні роботи дорожнього покриття та прибудинкових територій.

Протягом останніх кількох років в Луцьку активно проводяться капітальні ремонти дворів. Міський голова Микола Романюк неодноразово наголошував на важливості комплексного підходу до таких ремонтів, де разом із відновленням дорожного покриття та тротуарів здійснюють відновлення чи будівництво систем зовнішнього освітлення, дитячих та спортивних майданчиків.

Зараз тривають ремонтні роботи на прибудинковій території Соборності, 10, 12, 14, 14а, 16. Цей двір досить великий. Біля окремих будинків вкладають новий асфальт, а біля інших - тривають підготовчі роботи, зокрема, встановлюються бордюри, розширюються проїзди та паркувальні майданчики. Роботи виконують працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”.

Оглянути, як тривають ремонтні роботи у дворі на проспекті Соборності, 10, 12, 14, 14а, 16, завітав міський голова Микола Романюк. Він разом із заступником директора департаменту житлово-комунального господарства Миколою Осіюком поспілкувалися з мешканцями будинків щодо благоустрою дворової території. Також Микола Романюк подякував працівникам підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” за якісну роботу.

також тривають роботи з капітального ремонту на прибудинкових територіях на бульварі Дружби народів, 13 та Бенделіані, 1а, 3а.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомир із зони ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ