У Волинській області рятувальники провели для школярів екскурсію пожежною частиною

У Волинській області рятувальники провели для школярів екскурсію пожежною частиною

12.12.15 11:55 0 544
11 грудня рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №7 Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області організували пізнавальну екскурсію для учнів Зорянської загальноосвітньої школи Володимир-Волинського району.

Під час заходу рятувальники розповіли учням основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки, на прикладах пояснювали як уникнути пожежі в будинку, що робити коли надзвичайна подія вже сталася і як поводитися в різних екстремальних ситуаціях, зокрема і при виявлені вибухонебезпечних предметів. Фахівці цивільного захисту роз'яснили наслідки дитячих пустощів із вогнем та наголосили на недопущенні забавок з сірниками, пояснили, що не можна жартувати і з хибними викликами за номером “101”.

Надзвичайну зацікавленість викликала розповідь про можливості пожежно-рятувального обладання та захисного спорядження рятувальників, але найбільше - демонстрація їх можливостей на практиці з гасіння умовної пожежі.

В кожного учня була можливість приміряти бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом автомобіля, уявити себе справжнім рятувальником. На згадку про гостину у пожежно-рятувальній частині педагоги отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти були у захваті від екскурсії та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стан виплати заробітної ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ