У Волинській області рятувальники провели пізнавальну вікторину для старшокласників та перевірили їх знання з правил безпеки

У Волинській області рятувальники провели пізнавальну вікторину для старшокласників та перевірили їх знання з правил безпеки

12.12.15 12:21 0 610
11 грудня працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели урок з цивільного захисту для учнів 10 класу НВК№2 м. Камінь-Каширський.

Рятувальники почали проведення уроку із доведення до школярів інформації стосовно порядку навчання населення та учнівської молоді діям у випадку виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

« всі мають розуміти важливість дотримання правил цивільного захисту. Адже краще надзвичайну ситуацію не допустити, ніж потім ліквідувати її наслідки» – звернулися рятувальники до школярів.

Також під час уроку працівники ДСНС провели з дітьми пізнавальну вікторину. Вони підготували запитання щодо знань цивільного захисту. За кожну правильну відповідь школярі отримували певну кількість балів та відповідну оцінку.

Окрім цього, рятувальники нагадали дітям і дії на випадок виникнення пожежі. Активні десятикласники довели, що вони знають правила безпеки та готові до правильних дій у разі реальної загрози.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці долучилися до ...
Наступна новина: На ВІнниччині розпочалися ...

КОМЕНТАРІ