У Волинській області рятувальники проводять профілактичні заходи для запобігання пожеж у житлі

У Волинській області рятувальники проводять профілактичні заходи для запобігання пожеж у житлі

12.12.15 10:12 0 596
11 грудня співробітники Маневицького райвідділу У ДСНС України у Волинській області спільно з місцевими правоохоронцями провели рейдові перевірки житлового сектору та навчали мешканців сільської місцевості правил пожежної безпеки. Відпрацювання відбулося на території села Лишнівка Маневицького району.

Рейдові групи відвідували помешкання місцевих жителів, інформуючи їх про основні заходи із запобігання пожежам в осінньо-зимовий період. Зі згоди господарів оглядали стан пічного опалення та надавали інструкції щодо безпечної експлуатації печей.

Особлива увага представників оперативних служб була зосереджена на роз'ясненні основних протипожежних вимог особам, які зловживають спиртними напоями. Тож рятувальники закликали таких громадян не курити в ліжку, бути обережними з вогнем у побуті. Крім того, нагадали про першочергові дії на випадок пожежі.

У процесі профілактичних бесід рятувальники вручали листівки та пам'ятки з вичерпними даними про протипожежні вимоги в осінньо-зимовий період у побуті, а також оновили стенди “101” інформує в громадських закладах.

У підсумку проведеної роботи рятувальники окреслили та винесли на розгляд керівництва сільської ради основні недоліки та порушення протипожежного характеру, виявлені в оселях селян, для подальшого їх усунення.

У ДСНС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: учні СЗШ №87 ...
Наступна новина: Закарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ