Чернівці долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Чернівці долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

12.12.15 12:19 0 567
У рамках акції «16 днів проти насильства» працівниками міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та відділу у справах сім'ї та молоді міської ради проведено інформаційно-просвітницьку роботу в навчальних закладах міста з метою попередження вчинення насильства в сім'ї, профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі та протидії торгівлі людьми.

У навчальних закладах і закладах охорони здоров'я розповсюджено буклети, плакати з вказаної тематики, спрямованих на профілактику даного явища та поінформованості громади міста щодо установ та організацій, до яких можна звернутися за допомогою. Протягом 16-ти днів проводилися бесіди-лекції із зазначеної тематики, учасниками яких стали 163 студенти з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Також працівниками Центру було здійснено запис програми на тему: «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в м. Чернівцях», яка транслювалася п'ять разів на обласному радіо «Буковина».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ