Львівщина: учні СЗШ №87 вивчали правила пожежної безпеки в рамках кампанії «Безпечне місто»

Львівщина: учні СЗШ №87 вивчали правила пожежної безпеки в рамках кампанії «Безпечне місто»

12.12.15 10:11 0 620
11 грудня фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із волонтерами Центру безпеки міста Львова провели тренінг «Безпечне місто» у СЗШ №87.

Відбувся цей тренінг в рамках проведення тижня початкової школи у день «Здорового маляти», під гаслом «Хай світом править доброта».

Важливим елементом освітнього процесу є навчання учнів правилам пожежної безпеки та засвоєння вмінь щодо попередження пожеж. Під час спілкування з малюками рятувальники розповіли про правила пожежної безпеки та необхідність їх суворого дотримання.

Із школярами обговорили наслідки, до яких може призвести нешкідлива на перший погляд гра з вогнем, про найпоширеніші причини загоряння, про дії у випадку пожежі, а також нагадали номери телефонів екстрених служб.

Юрист ГУ ДСНС України у Львівській області розповів діткам про те, що хибно чи жартома телефонувати надзвичайникам категорично заборонено, і за це передбачено адміністративну відповідальність. Також учні дізналися про основні права дітей і шляхи їх захисту та реалізації.

У свою чергу, школярі показали відмінні знання. Діти уважно слухали вогнеборців та повторювали з ними основні правила безпеки. Наприкінці бесіди школярам роздали пам’ятки із правилами пожежної безпеки «Безпечне місто».

Діти та педагоги подякували гостям за цікаву розповідь і пообіцяли надалі дотримуватися правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ