В Чернівецькій області у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів

В Чернівецькій області у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів

12.12.15 13:05 0 589
11 грудня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск магістрів. Вперше в історії навчального закладу всі випускники отримали дипломи найвищого освітнього рівня міжнародного взірця й будуть здійснювати функції з реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання їх виникненню та державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у відповідних сферах, працюватимуть в освітній та науковій галузях.

Ректор Університету вручив випускникам погони лейтенанта, а під час академічної частини випускники отримали дипломи магістрів. Михайло Козяр зазначив, що вперше в історії університету молодь отримує дипломи та додатки міжнародного взірця, а наступні випускники один із семестрів будуть навчатися за програмою «Подвійний диплом» у Варшаві.

Загалом, протягом минулого року Університет здійснив 4 випуски, а це понад 1000 фахівців різного освітньо-кваліфікаційного рівня за різними напрямами та спеціальностями, що безпосередньо стосуються безпеки людини, зокрема: «Пожежна безпека», «Цивільна безпека», «Екологічна безпека»,«Кібербезпека», «Менеджмент», «Транспортні технології», «Соціальна робота», «Філологія», «Психологія».

Вітаючи магістрів, Михайло Козяр зазначив: «Науково-педагогічний персонал університету спрямовує навчально-виховний процес у контексті вимог демократизації та оновлення суспільства, виховує в курсантів і студентів почуття честі, співчуття до чужого горя, вчить бути об’єктивними і правдивими та повсякчас стояти на сторожі нашої державності, її безпеки. Саме такими є ви, шановні випускники. Висловлюю щиру вдячність за наполегливу працю, відвагу і рішучість. Завжди пам'ятайте, що чесність, порядність, непідкупність, дисциплінованість і законність - найважливіші чесноти кожного працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Зичу витримки, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії та успіхів у служінні Українському народу».

Після вручення дипломів та нагород, настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці о. Роман Великий освятив магістрів. Вони разом з ректоратом поклали квіти до пам'ятника Героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Львівський державний університет

безпеки життєдіяльності
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ