В Чернівецькій області вогнеборці ліквідували пожежу на автомийці

В Чернівецькій області вогнеборці ліквідували пожежу на автомийці

12.12.15 10:31 0 601
11 грудня о 06 годині 28 хвилині надійшло повідомлення про пожежу в автомийці по вулиці Південно-Кільцевій обласного центру. До місця виклику одразу було направлено 2 відділення групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у Чернівецькій області. Виїздом на місце події було встановлено, що горить покрівля автомийки на площі 150 м.кв..

Рятувальники у складі двох ланок ГДЗС пішли у розвідку в ході якої провели буксирування 2 автомобілів в безпечне місце, які знаходились в сусідніх гаражних приміщеннях після чого приступи до гасіння пожежі. О 07 год. 30 хв. пожежу було локалізовано, а в 08 год. 05 хв. вогнеборці її ліквідували. Під час пожежі було знищено частково покриття та перекриття, електропроводку та побудові речі. Всього вході ліквідації пожежі вогнеборцями було врятовано легковий автомобіль, мікроавтобус та будівлю автомийки.

Всього для ліквідації пожежі від Управління ДСНС у Чернівецькій області залучалось 4 одиниці техніки та 18 чоловік особового складу. Попередньою причиною пожежі являється коротке замкнення електромережі. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області троє ...

КОМЕНТАРІ