На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій ознайомився з роботою Іллінецького цукрового заводу (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації Валерій Коровій ознайомився з роботою Іллінецького цукрового заводу (+фото)

13.12.15 14:12 0 647
Перебуваючи 11 грудня з робочою поїздкою в Іллінецькому районі, керівник області Валерій Коровій відвідав ТОВ «Іллінецький цукровий завод» - одне з шести підприємств цукроваріння, що працювали в цьому сезоні на Вінниччині.

За словами директора заводу, сировину підприємство приймає і від населення, і від господарств. Та, зважаючи на посушливі погодні умови, що мали місце цьогоріч, товариством перероблено удвічі менше цукрових буряків, аніж дозволяють його потужності, а обсяг виробництва цукру склав загалом близько 19 тисяч тонн. Та поряд з тим, завод працює над збільшенням продуктивності переробки, технічним переоснащенням та нарощенням своїх потужностей.

Коментуючи свій візит на підприємство, голова облдержадміністрації Валерій Коровій зазначив: «На початку поточного року ми зафіксували, що перші партії цукру вінницького виробництва пішли навіть за кордон - в країни ЄС. Це дуже позитивний сигнал, який говорить про те, що ми можемо забезпечити ефективні підходи до організації логістики та якість відповідного продукту».

ж, за словами очільника Вінниччини, дуже відповідальний період, коли є загальне усвідомлення того, що цукор – це той продукт, який має потенціал для свого розвитку. «Відповідно, ми все робимо для того, щоб переконати керівників сільськогосподарських підприємств, власників великих аграрних компаній збільшити площі під посіви цукрового буряка. Те, що ми бачимо на прикладі Іллінецького району: коли під цукровим буряком було 600 га, а глибоку оранку проведено на 1200 га - певною мірою вселяє оптимізм на наступний рік, - відзначив Валерій Коровій. - Я переконаний в тому, що крок за кроком в цьому сегменті аграрного бізнесу ми будемо створювати певні передумови і рухатися вперед. Тому що попит на ринку цукру є, відповідно – є економічні стимули для виробництва цукру та вирощування цукрового буряка».



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Як впроваджуватимуть ...

КОМЕНТАРІ