Як впроваджуватимуть англійську мову в Україні

Як впроваджуватимуть англійську мову в Україні

13.12.15 14:13 0 645
10 грудня відбулася робоча зустріч керівництва Адміністрації Президента України, Міністерства інформаційної політики України, Міністерства освіти і науки України та громадської ініціативи GoGlobal з представниками облдержадміністрацій та Київської міськдержадміністрації щодо організаційних питань впровадження Року англійської мови в Україні на виконання Указу Президента України від 16.11.2015 № 641 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».

Житомирську область на зустрічі представляли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальник управління освіти і науки ОДА Вадим Калінін та заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Марина Вишина.

На зустрічі шляхом ведення активного діалогу та дискусій обговорювалося питання необхідності сприяння вивченню англійської мови, що прискорить інтеграцію України до європейського простору та розвиток економіки, соціальної сфери й освітньо-культурних можливостей держави.

Представники громадської ініціативи GoGlobal розповіли про свою роль у програмі запровадження національної програми вивчення та популяризації англійської мови в Україні. Вони розробили кампанію «Україна Speaking» – національний план дій, що координується GoGlobal та втілюється спільно із партнерами, які підписали Маніфест. У ньому пропонується об'єднати представників державного сектору, приватного бізнесу, громадських організацій та іноземну громадськість із метою створення плану дій для втілення в життя місії кампанії «Україна Speaking».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: 16 грудня місто Рівне з ...

КОМЕНТАРІ