В Житомирській області бердичівські поліцейські викрили мисливця за металом

В Житомирській області бердичівські поліцейські викрили мисливця за металом

13.12.15 17:47 0 608
Увечері 11 грудня до поліції звернувся 27-річний бердичівлянин із заявою про викрадення з його дачного будинку в с. Агатівці металевих деталей пічної конструкції та автозапчастин.

На місці події поліцейські з'ясували, що зловмисник потрапив до будинку вночі, пошкодивши вікно. Загальна сума збитків склала близько 1,5 тис. гривень.

Провівши низку розшукових заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 26-річний житель с. Гальчина.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Шановні громадяни! Поліцейські фіксують крадіжки металу найрізноманітнішого спектру. І ні для кого не секрет, що цуплять все: від посуду та елементів пічного опалення до дротів ліній зв'язку та електропередач, аби потім здати ці речі до пунктів прийому металобрухту.

Працівники поліції постійно проводять спеціальні заходи, спрямовані на розкриття названих крадіжок та на виявлення існуючих підпільних пунктів прийому металобрухту. Слід пам'ятати, що обидва діяння – незаконне заволодіння чужим майном і порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом – визнаються як кримінальні правопорушення, за вчинення яких передбачена відповідальність згідно з чинним Кримінальним кодексом України.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині в ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ