У Рівненській області рятувальники спільно з депутатами сільської ради провели пожежно-профілактичний рейд в житловому секторі

У Рівненській області рятувальники спільно з депутатами сільської ради провели пожежно-профілактичний рейд в житловому секторі

13.12.15 13:30 0 600
Рятувальники продовжують підвищувати рівень знань з питань безпечної життєдіяльності мешканців Рівненщини, поширюючи ґрунтовні рекомендації з правил пожежної безпеки, щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, терористичних загроз тощо.

Так, 11 грудня співробітниками 2-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено профілактичні виступи під час сходу сіл Шпанівської сільської ради Рівненського району. Одночасно рятувальники провели роботу з місцевими депутатами щодо організації навчання населення вимогам пожежної безпеки, обговорили проблемні питання в її забезпеченні.

Після організаційних заходів було створено робочу групу та проведено пожежно-профілактичне відпрацювання населених пунктів сільської ради. У ході рейду рятувальники спільно з депутатами та соцпрацівниками здійснили подвірні обходи помешкань осіб, що відносяться до групи підвищеного ризику: самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, громадян, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки. Селянам вручено листівки, плакати та пам’ятки з правилами пожежної безпеки в побуті у зимовий період. Також під час рейду рятувальники звертали увагу господарів осель на стан пожежної безпеки в приміщеннях, в якому стані електропроводка, димоходи, печі тощо.

Рівненське міськрайонне управління Держслужби з НС звертається до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101»!

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Очищення рядів ...

КОМЕНТАРІ