В ДСНС України пройшов Всеукраїнський тиждень права

В ДСНС України пройшов Всеукраїнський тиждень права

13.12.15 16:37 0 732
З метою виконання плану заходів з проведення у 2015 році «Всеукраїнського тижня права» впродовж 7-11 грудня в підрозділах ДСНС України проводилися заходи просвітницького та інформаційного характеру з особовим складом Служби порятунку.

Зокрема, під час лекцій, бесід з рятувальниками фахівці юридичних підрозділів ДСНС акцентували увагу на питаннях реалізації і захисту прав людини, їх відображення у Конституції України, прав учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, а також внутрішньо переміщених осіб. Серед інших тем для обговорення були також право на отримання субсидії на оплату житла та комунальних послуг, соціальний захист учасників АТО з числа осіб рядового і начальницького складу та працівників органів і підрозділів цивільного захисту.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, фахівці юридичних підрозділів ДСНС надавали безоплатну правову допомогу населенню з питань реалізації і захисту прав людини, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ