В Івано-Франківській області у Коломиї правоохоронці встановили підпільний заклад,де надавались послуги у сфері грального бізнесу

В Івано-Франківській області у Коломиї правоохоронці встановили підпільний заклад,де надавались послуги у сфері грального бізнесу

13.12.15 10:33 0 568
Встановили та припинили протизаконну діяльність правоохоронці Коломийського відділу поліції за безпосередньою участю керівника підрозділу та працівників відділу внутрішньої безпеки.

В ході відпрацювань у центральній частині міста, поліцейські викрили нелегальний заклад, де надавалися незаконні послуги розважального характеру по вул. Січових Стрільців. Навідавшись в ігровий клуб

«Національна лотарея Золотий кубок», працівники поліції застали у гральному процесі, тобто безпосередньо за ком'ютерами, кількох постійних відвідувачів клубу та працівників, які обслуговували клієнтів.

Під час огляду місця події виявлено та вилучено 10 моніторів марки «Філіпс», 10 системних блоків із флеш-носіями та 9 прямокутних ящиків (клавіатури), а також копії документів.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Подібні факти виявлення нелегальних закладів, де надавалися незаконні послуги, правоохоронці, за сприяння активістів громадського формування «Самооборона», нещодавно виявили у м.Долина та Івано-Франківську.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині уперше ...
Наступна новина: Поліцейські вилучили у ...

КОМЕНТАРІ