Житомирщина: за добу внаслідок складних погодних умов знеструмлено 18 населених пунктів області

Житомирщина: за добу внаслідок складних погодних умов знеструмлено 18 населених пунктів області

15.12.15 15:47 0 522
13 грудня через сильні пориви вітру та спрацювання автоматики без електропостачання залишились 5 ліній по 10 кВ, 142 трансформаторні підстанції та 18 населених пунктів у 6 районах області. Зокрема, у Володарсько-Волинському – 5 населених пунктів, Ємільчинському – 6, Радомишльському – 4 та по одному - в Житомирському, Романівському і Бердичівському районах.

Наразі тривають відновлювальні роботи. На місці події працюють 6 ремонтних бригад ПАТ «Житомиробленерго».

Вранці 14 грудня відділенням рятувальників 17 державної пожежно-рятувальної частини смт Олевськ проводилися роботи по зрізанню та прибиранню з проїжджої частини аварійного дерева, що через сильні пориви вітру впало та перекрило рух на автодорозі Київ-Ковель.

За прогнозами гідрометеоцентру 14 грудня в області очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі та ранком пориви до 15-20 м/с. Температура протягом доби по області -3..2º, у Житомирі -1..1º. Наступного дня місцями очікується ожеледиця.

Тож, будьте вкрай обережними на дорогах, при керуванні автотранспортними засобами: не перевищуйте допустиму швидкість руху та дотримуйтесь правил безпеки при маневруванні.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: На Вінничині у сміттєвому ...

КОМЕНТАРІ