Вінничина: збільшення площі лісових насаджень,підвищення постачання енергозберігаючих котелень дровами та хмизом,збільшення лісопосадкового матеріалу - такі завдання ставить перед собою «Віноблагроліс» (+фото)

Вінничина: збільшення площі лісових насаджень,підвищення постачання енергозберігаючих котелень дровами та хмизом,збільшення лісопосадкового матеріалу - такі завдання ставить перед собою «Віноблагроліс» (+фото)

15.12.15 17:55 0 668
Про підсумки роботи та перспективні плани на наступний рік у своїй доповіді, під час щотижневої апаратної наради у голови облдержадміністрації, розповів начальник обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс» Анатолій Іванець.

За словами посадовця, головними напрямками підприємства є лісокористування, лісокультурне виробництво, охорона і захист лісових насаджень та мисливство. Так, протягом 2015 року в області здійснено лісовідновлення на площі більше 731 га, а лісорозведення на площі 5,0 га.

Одним з напрямків роботи підприємства є також вирощування посадкового матеріалу в парниках та теплицях. Працює «Віноблагроліс» і над поповненням тваринами «Подільського зоопарку».

Анатолій Іванець окремо зупинився на питанні заготівлі альтернативних видів палива для енергозберігаючих котелень області, а саме дров та трісок. «Наразі в підприємстві працює бригада з 5 чоловік дробільною технікою. За день, вздовж доріг вдається пройти близько 100 метрів. Але виникає проблема з утилізацією сміття, що залишається після відповідних робіт» - відзначив Анатолій Іванець.

Відповідно до цього, голова облдержадміністрації Валерій Коровій наголосив на необхідності долучатись до цієї роботи і органам місцевого самоврядування, а що стосується поповнення відповідною технікою, то з цим Валерій Коровій пообіцяв допомогти.

Головними завданнями «Вінницяоблагроліс» на 2016 рік, керівник визначив наступні: збільшення лісових насаджень, підвищення поставки дров на енергоблок області до 150 тис.м.куб. , будівництво складів для висушування і зберігання дров, заготівля хмизу та збільшення лісопосадкового матеріалу.

презентація.pptx





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: за добу ...
Наступна новина: Валерій Коровій привітав ...

КОМЕНТАРІ