На Вінничині двоє людей травмувались в автопригодах

На Вінничині двоє людей травмувались в автопригодах

15.12.15 09:31 0 573
Минулої доби у Немирівському та Томашпільському районах області сталось дві дорожньо-транспортних пригоди, у яких травмувались пасажири легковиків.

13 грудня на 433 км автодороги Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка автомобіль «Део Ланос» зіткнувся з автомобілем «Кіа Чератто», який рухався в попутному напрямку. В результаті автопригоди за медичною допомогою звернулась 56-річна пасажирка «Део».

У Томашпільському районі на відрізку дороги Гнатків-Томашпіль водій автомобіля «ВАЗ-2109» не впорався з керуванням та з'їхав в кювет. В результаті аварії 31-річний пасажир ВАЗу отримав тілесні ушкодження. Після надання необхідної медичної допомоги чоловік відмовився від госпіталізації.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Відділ комунікації ГУНП

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: обласна ...
Наступна новина: Закарпатська область у 2016 ...

КОМЕНТАРІ