Тернопільська область: рятувальники завітали до малюків

Тернопільська область: рятувальники завітали до малюків

15.12.15 11:36 0 573
Днями у рамках проведення тижнів знань з безпеки життєдіяльності інспекторами Тернопільського міського відділу проведено зустріч з вихованцями класів старшої та середньої групи Тернопільського дошкільного навчального закладу № 25.

Дітям розповідали про особливості повсякденної роботи рятувальників, нагадали правила безпеки життєдіяльності, від дотримання яких залежить здоров’я і життя кожної людини. Особливий акцент зробили на дотриманні правил пожежної безпеки скрізь, де б вони не знаходились: в будинку, квартирі, на вулиці, в лісі і в будь-яких інших приміщеннях і місцях. Нагадали, як діяти при виявленні небезпечних предметів. Діти жваво приймали участь в дискусії, демонстрували власну обізнаність, показували свої малюнки на протипожежну тематику та відповідали на запитання вогнеборців.

Загалом тематичні заходи, що пройшли в рамках проведення тижнів знань з безпеки життєдіяльності у Тернопільському дошкільному навчальному закладі № 25, були цікавими та повчальними і завершилися ознайомленням дітей з будовою та призначенням одного з оснащення пожежного рятувальника – пожежною каскою.

Без сумніву, такий захід надовго залишиться у пам’яті дітей та їх вихователів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ