В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

15.12.15 08:06 0 582
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Сергій Григоренко, секретар міської ради Юлія Вусенко.

Володимир Гунчик поінформував присутніх про робочу поїздку до столиці, де провів зустрічі у Кабінеті Міністрів України, під час яких відбувалися консультації щодо формування бюджету на 2016 рік, доцільності подальшої роботи малочисельних шкіл, діяльності Нововолинської шахти №10, інші важливі питання.

Перед початком розгляду питань порядку денного повідомлялося, що у Волинській ОДА ліквідували департамент економіки і управління міжнародних ресурсів. Натомість на базі цих структурних підрозділів створене нове управління розвитку інвестицій і європейської інтеграції. Його очолить Юрій Кресак.

На нараді заслухали інформацію про стан казначейського обслуговування станом на 1 грудня. Володимир Гунчик закликав керівників територіальних громад активно працювати над ефективним використанням коштів, що надійшли з державного бюджету на виконання Програм, інакше в кінці грудня невикористані фінанси підлягають поверненню.

Також проаналізували діяльність територіального відділення Антимонопольного комітету України та Державної фінансової інспекції України у Волинській області.

Обговорили стан призначення житлових субсидій за спрощеною процедурою. На житлові субсидії оформили понад 150 тисяч домогосподарств області. Волиняли продовжують звертатися із заявами на отримання житлових субсидій. Робота з призначення субсидій буде продовжуватися.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ