Делегація медиків з Тернополя проходить стажування у Німеччині

Делегація медиків з Тернополя проходить стажування у Німеччині

15.12.15 08:55 0 529
Делегація медиків Тернопільської лікарні швидкої допомоги на чолі з головним лікарем Ярославом Чайківським успішно проходить стажування у німецькому Франкфурті у Klinikum Frankfurt H?chst згідно договору про постійну співпрацю та обміну досвідом між двома закладами.

Довідково. Клініка Frankfurt H?chst міста Франкфурт-На-Майні веде свою роботу під керівництвом державної організації “Stadt Frankfurt am Main”. Клініка має 26 відділень, які обслуговує 1194.6 медичних працівників, з них - 340.7 лікарів. Клініка розрахована на 986 стаціонарних місць, щорічно поступає на лікування та діагностику близько 122127 пацієнтів, з них 35900 стаціонарно і півстаціонарно 380 пацієнтів.

Спеціалізується на лікуванні внутрішніх хвороб (терапія): захворювання органів травлення; захворювання органів серцево-судинної системи; захворювання органів сечостатевої системи; хвороби кістково-м'язової системи та сполучної тканини; захворювання органів вуха, горла і носа (ЛОР); хвороби ока та його придаткового апарату; хвороби нервової системи; онкологія і хвороби крові; хірургічне лікування; вагітність, пологи і післяпологовий період; дитячі захворювання; психічні та поведінкові розлади.

Прес-служба ДОЗ ТОДА,

фото – з особистого архіву А.Чайківського

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині електронні ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ