Понад 1,3 млрд гривень податків і зборів надійшло до місцевих бюджетів Тернопільщини

Понад 1,3 млрд гривень податків і зборів надійшло до місцевих бюджетів Тернопільщини

15.12.15 13:40 0 560
У січні-листопаді 2015 року до місцевих бюджетів Тернопільщини спрямовано 1,3 млрд гривень податкових платежів, що на 248,1 млн гривень більше за відповідний період минулого року.

Найбільш вагомим джерелом наповнення місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб, його питома вага в загальних надходженнях становить 55 відсотків. Загалом за одинадцять місяців поточного року до місцевого бюджету надійшло 732,3 млн гривень цього податку, що на 92,8 млн гривень більше прогнозного показника.

Серед інших надходжень громади Тернопільщини отримали також понад 152 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Цей показник перевищив очікуваний на 2,7 млн гривень. Плати за землю надійшло 137 млн гривень, що на 18,1 млн гривень більше прогнозного показника. Збільшились надходження єдиного податку, якого спрямовано 188 млн гривень, що становить – 114,4%; податку на прибуток підприємств – 40 млн гривень, що на 8,5 млн гривень більше очікуваного показника.

Крім того, місцеві бюджети нашої області поповнились 15,4 млн гривень за рахунок плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами та 14,6 млн гривень податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у селі ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ