Закарпаття: команда «Рятівник» стала срібним призером у змаганнях з міні-футболу серед працівників правоохоронних структур

Закарпаття: команда «Рятівник» стала срібним призером у змаганнях з міні-футболу серед працівників правоохоронних структур

15.12.15 14:08 0 535
14 грудня в спорткомплексі «Юність» відбулися змагання на кубок Закарпатської обласної організації ФСТ "Динамо" України серед працівників правоохоронних структур Закарпаття з міні-футболу.

У заході взяли участь вісім команд: Управління ДСНС у області, Закарпатської митниці, Мукачівського прикордонного загону, Управління СБУ, Головного управління національної поліції, Головного управління Державної фіскальної служби, відділу Державної пенітенціарної служби в області та Держфінінспекції.

Після жеребкування команди розбилися на дві групи. У своїй групі команда «Рятівник» поборола команди фіскальної служби, прикордонників, СБУ та вийшла у півфінал. Далі зіграла з працівниками Закарпатської митниці та з рахунком 3:1 пробилася до фіналу.

Вже у фінальному поєдинку їм ще раз довелося зіграти з командою управління СБУ. У тривалій боротьбі рятувальники поступилися опонентам і з рахунком 0:1.

Футбольне свято завершилося церемонією нагородження призерів кубками та грамотами.

У загальному заліку перемогу святкували працівники закарпатського СБУ, друге місце посіла команда «Рятівник» Управління ДСНС, третіми стали працівники Закарпатської митниці.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ