В Чернівецькій області рятувальники провели в дитячому садочку урок з правил безпеки

В Чернівецькій області рятувальники провели в дитячому садочку урок з правил безпеки

15.12.15 13:10 0 584
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять різноманітні заходи щодо навчання громадян правил безпеки. Зокрема, 14 грудня рятувальники провели урок з правил безпеки для вихованців ДНЗ № 12 Чернівців, який розташований в обласному центрі по вул. Кобилянській.

На заході були присутні вихованці трьох вікових груп, молодшої, середньою та старшої, а також вихователі та обслуговуючий персонал садочку. Для спілкування з маленькими дітками, рятувальники обрали ігрову форму проведення заходу, щоб малеча змогла краще запам’ятати поради фахівців Управління ДСНС. Окрім цього, діткам були показані і навчальні відеоролики, які показують до чого може призвести недотримання правил безпеки. В ході спілкування з дітлахами, працівники Управління ДСНС детально розповіли як потрібно поводитися, щоб не допустити пожежі в оселі. Окрім цього, рятувальники зазначили, що також потрібно знати правила поведінки і на випадок виникнення пожежі, оскільки часто дітки ховаються в приміщенні, замість того, щоб постаратися покинути його. А це загрожує життю та здоров’ю дітей.

Не забули працівники Управління ДСНС провести роз’яснювальну роботу і з вихователями дошкільного навчального закладу. Так, їм нагадали, що інформаційну роботу з дітьми потрібно проводити змалечку, а також використовувати для цього ігрову форму занять. «Навчаючи дітлахів змалечку, ми зможемо не допустити трагічних випадків з ними в майбутньому. Тому потрібно приділяти важливе значення роз’яснювальній роботі та постійно навчати дітей правилам безпеки і важливість їхнього дотримання» – говорили рятувальники вихователям.

Наостанок фахівці Управління ДСНС вручили керівництву садочку буклети та листівки з правилами безпеки, а також диски з навчальними відеофільмами.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ