Чернівецька область: протягом вихідних виникло 8 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних виникло 8 пожеж

15.12.15 13:21 0 610
Впродовж вихідних днів в Чернівецькій області виникло 8 пожеж. Так, 13 грудня в місті Кіцмань по вул. Кутузова пожежа сталася в житловому будинку місцевого мешканця. Вже за 3 хвилини після повідомлення про пожежу на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань. Оскільки поруч із житловим будинком знаходилася господарська будівля, то існувала загроза перекидання вогню на неї. Рятувальники локалізували пожежу, не допустивши розповсюдження пожежі. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок та господарську будівлю.

Ще один житловий будинок горів в селі Погорілівка Заставнівського району. За місцем виклику був направлений пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого розповсюдження пожежі, оскільки поруч знаходилася господарська будівля. Рятувальники локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Полум’ям знищено покриття будинку, побутову техніку, меблі та речі домашнього вжитку. Вогнеборці зберегли від знищення господарську будівлю.

Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися в Чернівецькій області протягом вихідних, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 8 будівель. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі у селі ...

КОМЕНТАРІ