В Закарпатській області мукачівські правоохоронці навчають школярів правовій культурі

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці навчають школярів правовій культурі

16.12.15 17:24 0 587
Правоохоронці Мукачева відвідали ряд навчальних закладів з лекціями, присвяченими правовому вихованню молодого покоління.

Працівники Мукачівського міського відділу поліції провели зустрічі у Мукачівському професійному аграрному ліцеї ім.М.Данканича, професійних училищах №8, №3, № 31, спеціалізованій школі для сліпих і слабозорих м.Мукачева, ЗОШ №1, 7, 16, 15 тощо.

В ході лекцій-бесід правоохоронці Марина Ільтьо та Віталій Кучера розповіли молодим людям про правову політику в державі, стан законності і правопорядку в місті Мукачеві та області загалом. Також молоді були наведені приклади порушення неповнолітніми норм чинного законодавства. Як доводиться відповідати підліткам та їхнім батькам за проступки своїх дітей.

На кожній зустрічі поліцейські наголошували, що за нормами права виховується нове покоління, твориться добро та справедливість. Для цього необхідно, аби не лише фахівці-юристи, але й кожна людина була освічена в праві. Щоб кожний не лише знав, але й умів застосовувати правові знання.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ