В Закарпатській області у селі Оросієво цигарка спричинила пожежу в житловому будинку

В Закарпатській області у селі Оросієво цигарка спричинила пожежу в житловому будинку

16.12.15 10:02 0 560
У всьому світі вже, напевно, немає такої людини, яка б не знала про шкідливість куріння. Ще змалечку громадянам розповідають про те, що внаслідок паління цигарок поступово знищується здоров’я і втрачається краса. Крім того, люди, які знаходяться поруч із курцем, отримують свою дозу нікотину, через що також мимоволі втрачають здоров’я. Однак громадяни впевнено продовжують нищити своє життя через цигарки, забуваючи іноді й про безпеку.

Так, 14 грудня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Оросієво Берегівського району сталася пожежа. За словами сусідів, які й сповістили рятувальників про загорання о 06:59, пожежа виникла в житловому будинку, власник якого частенько любив хильнути зайвого, ну і звісно закуритись. Цього разу цигарка ледь не коштувала йому власного помешкання.

На щастя, пильні сусіди після виявлення пожежі заходилися самостійно гасити загорання. Уже через декілька хвилин стихію повністю приборкали, врятувавши тим самим будинок від знищення. Вогонь встиг знищити ліжко і частину речей домашнього вжитку, а також пошкодити стіни кімнати. Завдані збитки оцінили в тисячу гривень. Як імовірну причину виникнення пожежі фахівці визначили необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку.

Шановні громадяни! Не допускайте, аби цигарки спричинили масштабну пожежу у Вашому будинку. Не паліть у ліжку, оскільки через непогашений недопалок може спалахнути Ваше домашнє майно. Якщо ж Вам кортить викурити сигарету, вийдіть на балкон чи на подвір’я. Бережіть себе і своїх близьких!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині жінка ...
Наступна новина: Вінничина: в обласному ...

КОМЕНТАРІ