Поліцейські Ужгорода та Мукачева перемагають стару систему своєю швидкістю

Поліцейські Ужгорода та Мукачева перемагають стару систему своєю швидкістю

16.12.15 09:31 0 543
Плідно попрацювали патрульні поліцейські цієї ночі: повернули додому безвісти зниклу людину, зловили кишенькового злодія "за руку" та розкрадачів на гарячому.

Цієї доби наряди патрульної поліції вкотре доводять свою ефективність. Поліцейські знайшли 72-річну жінку, яка вважалася безвісти зниклою. Стареньку повернули додому.

Завдяки швидкому реагуванню, автопатруль майже за руку упіймав кишенькову злодійку. Та поцупила 400 гривень, однак не встигла навіть перерахувати "виручене". Жертва одразу звернулася до поліції - і злодійку впіймали на "робочому місці".

Також на гарячому і з речовими доказами були затримані двоє злодюг, які поцупили кабельний дріт. Чоловікам також не вдалося втекти від правоохоронців.

Дії нової патрульної поліції набагато мобільніші, ніж їхніх попередників - патрульної служби. А чому? Тому, що патрульні наряди були пішими. У нових є "новенькі колеса", що дозволяє реагувати блискавично. Можливо, їм не завжди вистачає кваліфікації, але вони беруть швидкістю - і це дозволяє розкривати злочини за гарячим слідом, а іноді, завдяки яскравому миготінню маячків - попередити правопорушення.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Під час Новорічно - ...

КОМЕНТАРІ