В Закарпатській області воловецькі поліцейські розповіли школярам про права людини

В Закарпатській області воловецькі поліцейські розповіли школярам про права людини

16.12.15 11:06 0 554
Працівники Воловецького відділення поліції провели зустріч із учнями місцевої школи. Мета зустрічі - виховання у дітей правової свідомості, попередження правопорушень та злочинів, профілактика вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Виховний захід був організований в рамках проведення Всеукраїнського тижня права. Поспілкуватися з учнями, окрім правоохоронців, прийшла також начальник служби у справах дітей Воловецької райдержадміністрації Марина Шуста.

- Ми проаналізували стан дитячої злочинності на території району, визначили найбільш актуальні питання, пов'язані з необізнаністю дітей у правовій тематиці, – каже поліцейський Олександр Корчнявий. – Як свідчить статистика, нерідко саме відсутність правових знань стає причиною конфлікту неповнолітніх із законом, скоєння відносно них протиправних діянь.

Захід проводився з метою попередження правопорушень та злочинів, які скоюються відносно дітей та за їх участі, профілактики вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління.

Учні також мали можливість поговорити про права людини, поглибити свої правові знання. Дізнались, як себе правильно поводити вдома, в школі, в суспільстві, з однолітками. Як протидіяти порушникам закону. Також цікавились, як діяти в певних випадках. Моделювали різні ситуації.

Зустріч відбулась у форматі відкритого діалогу.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ